Rejser

REJSER
Nedenfor et kort overblik over de forskellige muligheder Ukrainerejser tilbyder


Hvis du har lyst til at vide mere, så klik på de enkelte programmer eller kontakt thomas@ukrainerejser.dk eller besøg os på facebook.com/ukrainerejser, hvor du hele tiden har mulighed for at følge med i de nyeste tilbud.

Sprogskole

Kiev, Odessa, Lviv


Med Ukrainerejser har du mulighed for at komme på et unikt sprogophold i den gamle hovedstad Kiev. På forespørgsel arrangeres også ophold i Odessa eller Lviv. Hvert forløb kan vare op til maksimalt 8 uger og ned til 4 uger. Vi tilbyder forskellige kurser fra begynder og let øvede til folk med stor viden, der ønsker at forbedre ud i at konversere om forskellige emner. Et forløb på 4 uger koster fra 3.995,- dkk inkl. et værelse i en deleljelighed/værtsfamilie.

Aktiv ferie

Vandre, ski, sol


Ukrainerejser tilbyder aktiv ferie i forskellige dele af Ukraine. Der er mulighed for at vandre eller stå på ski i Karpaterbjergene, dyrke vandsport og dykke ved sortehavet eller sejle og fiske i Dnepr-deltaet. Forskellige steder med hver deres charme. Sortehavet og storbyen Odessa tilbyder en afvekslende storby og strandferie, hvor der både kan dyrkes vandsport og svømmes, men samtidig er der alle storbyens bekvemmeligheder såsom cafeer, restauranter, museer, opera og koncerter. Desuden er der mulighed for at nyde de mange varme kilder, besøge vingårde eller se de forskellige antikke ruiner i området. Karpaterne er om sommeren et fantastisk område at vandre i, hvorimod det om vinteren er et eksellent skisportområde. Det er samtidig året rundt muligt at nyde de mange varme kilder og besøge forskellige vingårde. Dneprdeltaget tilbyder en unik mulighed for at se natur, vi ikke er vant til herhjemme. Der kan sejles både dag og nat på deltaet og det er muligt at foretage fantastiske vandringer i den vilde natur. Der er utallige fugle - og dyrearter - mange som kun findes her. Det er ikke velegnet til svømmeferie, men der er mulighed for at tage til Sortehavet og svømme eller nyde nogle af de varme kilder i området. 

Kulturrejser

Kiev, Odessa, Lviv


Med en kulturrejser med Ukrainerejse får du et unikt indblik i den ukrainske kultur. Vi dykker ned i landets brogede fortid og besøger forskellige egne, hver med sin egen historie og traditioner. De dygtige guider vil samtidig sørge for at I oplever det bedste af det moderne Ukraine. De viser jer restauranter, cafeer og museer ud over at vise jer historiske monumenter. Der vil være fokus på det ukrainsk-russiske forhold, ottomanernes invasion, det byzantiske rige, den græske forbindelse, Galicien og det Østrig-Ungarske storrige. Der vil være ture til Kiev og Odessa, Kiev og byerne langs den ukrainsk-polske grænse over mod Lviv, Galicien og det Østrig-Ungarske storrige fra Lviv i den vest.ige del af Ukraine og ned mod den ungarske grænse. Desuden en unik Sortehavs - og Asozhavs tur, hvor I rejser fra Odessa via Mykolaiv, Gola Pristan, Heniske og Nova Khakovska.